Dr. Öner Hekim
Dr. Öner Hekim / Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı
Ülkemiz ve insanlarımız adına ilkleri gerçekleştirmek, gelişmiş ülkeler arasında yer alacak Türkiye' mizde iyi şeylere öncü olmak önemli ve değerlidir. Çünkü bu ülke ve bu ülkenin insanları buna fazlasıyla layıktır.
+90 216 392 12 89
Güzelyalı Mh. İstasyon Cd. Egemen Sk. No:11 Pendik / İstanbul
Ana Sayfa Haberler

Haberler

Pendik’te Yeni Bir Sağlık Dönemi Başlıyor!

Pendik artık sağlık sorunlarına daha etkili ve hızlı çözümler bularak daha sağlıklı bir yaşama sahip oluyor! Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim ve Pendik Belediyesinin iş birliği ile Batı..

Hekim Holding Çalışanları Aldıkları Ödülleri Kutladı

10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39’uncu Yapı Fuarı’nda, iki ödüle birden layık görülen Hekim Holding, bir diğer ödülünü de İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB )’den aldı…

Capital Dergisi Gönlü Zenginler Araştırması

26 Aralık 2014 tarihinde The Ritz-carlton Oteli’nde gerçekleşecek olan Capital Dergisi’nin Türkiye’nin en büyük bağışçılarını ortaya koyduğu “Gönlü Zenginler Araştırması” töreninde Sn. Dr. Öner Hekim adına layık görülen ödülümüzü almaktan..

Ömer Hekim Hatıra Ormanı

Hekim Yapı A.Ş. bayilerinin yanı sıra Hekim Holding ve Prefabrik Yapı A.Ş.’nin de katılımlarıyla Çevre ve Orman Bakanlığı, Ağaçlandırma ve Erezyon Kontrolü Genel Müdürlüğü bünyesindeki eylem planı uygulamaları doğrultusunda Susuz..

İlk İftar Sayın Dr. Öner Hekim’den

GİRESUN BELEDİYESİ TARİHTE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREREK RAMAZAN AYINDA İFTAR YEMEKLERİNİ GELENEKSEL KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİYLE BİRLEŞTİREREK SOSYAL HİZMETE DÖNÜŞTÜRDÜ. Ramazan ilk iftarla başladı. Giresun Belediyesi bu yıl ilk kez Atatürk Meydanı’nda iftar..

20. Ömer Hekim Sünnet Etkinliği Başladı

Piraziz Kaymakamlığı ve Piraziz Belediyesi’nin organizasyonunda, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’in katkılarıyla gerçekleşen 20.Ömer Hekim Sünnet Etkinliği başladı Etkinlik kapsamında 1 ay süresince Piraziz-Bulancak ve Gülyalı yöresinden kaymakamlığa..

19. Ömer Hekim Sünnet Etkinliği

Piraziz Kaymakamlığı ve Belediyesinin organizasyonunda, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’in katkılarıyla gerçekleşen 19.Ömer Hekim Sünnet Etkinliği, törenle başladı. Etkinlik kapsamında 1 ay süresince Piraziz-Bulancak ve Gülyalı yöresinden müracaatta..

Hekim’in Eğitime Katkısı Devam Ediyor

Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Öner Hekim’in büyük, saygın ve itibarlı bir işadamı olduğunu ifade ederek Giresun’a ve Ülkemize yaptığı hizmetlerden ötürü Öner Hekim’e teşekkür etti. Folklor grubu gösterileriyle başlayan törenlerde..

18. Ömer Hekim Sünnet Etkinliği Yapıldı

Giresun’un Piraziz ilçesinde 18. Ömer Hekim Sünnet Şöleni düzenlendi. Ömer Hekim Sağlık Ocağı bahçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen törene, Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin..